Δεν πρόκειται να αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού ο Αδαμάντιος Πολέμης, όπως ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Δεν πρόκειται να αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού ο Αδαμάντιος Πολέμης, όπως ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Αρη.

“Τα επεισόδια με απωθούν, όπως και γενικότερα κάποια πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Δεν έχω ελεύθερο χρόνο για να αναλάβω την ομάδα. Υπήρξε μια συνάντησή μου με τον κ. Γόντικα και θα επιδιώξω να συναντηθώ και με άλλους ανθρώπους της ομάδας για να μιλήσουμε για τις μεταγραφές. Έχω ενημερωθεί για τα οικονομικά του συλλόγου. Τα έξοδα φτάνουν στα 50 εκατ. ευρώ και τα έσοδα μόλις στα 25. Μαζί με το Champions League μπορούν να φτάσουν στα 40. Πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακέφαλος, υπάρχουν άνθρωποι, όπως ο κ. Γόντικας, που τρέχουν την ομάδα., τόνισε ο κ. Πολέμης.

Παράλληλα, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος διέψευσε ξανά πως η οικογένειά του ενδέχεται να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ.
“Ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του. Και στα πάνω και στα κάτω οι φίλοι της ομάδας πρέπει να είναι κοντά”, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ο εκ των μεγαλομετόχων της ΚΑΕ ενώ όσον αφορά πιθανή ανάληψη της προεδρίας από τον ίδιο ή τον αδερφό του σχολίασε: “Δεν ενδιαφερόμεθα”.

Τέλος, Γιάννης Κόντης και Στέφάνος Ησαϊας σε δηλώσεις τους μετά το ματς αναφέρθηκαν αμφότεροι στο ακυρωθέν γκολ του Άρη… “Αυτό είναι το ποδόσφαιρο ο Άρης δικαιούταν ένα γκολ το οποίο δεν πέτυχε. δεν έχουμε πλέον εμπιστοσύνη στον διαιτητή πού είχαμε σήμερα κι απορώ πως του ξέφυγε αυτή η φάση δεν ξέρω τι σφύριξε πραγματικά, ήταν ένα γκολ που δεν έπρεπε να ακυρωθεί”, ήταν τα λόγια του εκτελεστικού διευθυντή του Αρη.

“Σεβαστή η άποψη του καθενός και δικαιούται σαφέστατα να την έχει, δεν βλέπω το λόγο να σταθούμε περισσότερο σε αυτό. Όποιος έχει δει το ριπλέι βλέπει ότι υπάρχει σαφής παράβαση σε αυτό. Πρέπει να αποδεχόμαστε τα λάθη μας ήταν καθαρό φάουλ πάνω στο Βύντρα στο αέρα κι αντίστοιχα είναι και το σφύριγμα του διαιτητή. Δεν νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε περισσότερο σε αυτή τη φάση”, είπε ο Ησαϊας.