Οι Γόντικας, Πολέμης εμφανίζονται ως οι πιο πιθανοί υποψήφιοι για να αναλάβουν το κουμάντο στην ΠΑΕ.

Οι Δημήτρης Γόντικας και Αδαμάντιος Πολέμης εμφανίζονται ως οι πιο πιθανοί υποψήφιοι για την προεδρία της ΠΑΕ μετά την  άρνηση των μεγαλομετόχων να βγουν μπροστά. Σύμφωνα με την “Εξέδρα” αν αρνηθεί ο Γόντικας, ο οποιος από την θέση του Α΄ αντιπροέδρου τρέχει τώρα τα θέματα της ΠΑΕ, οι “πράσινοι” θα στραφούν σε επιλογή τύπου Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Όσον αφορά στην χρηματοδότηση όλοι υπολογίζουν στον Αδαμάντιο Πολέμη, που αυτή τη στιγμή εμφανίζεται ως η μοναδική λύση. Λέγεται πως αυτός που πιέζει έντονα τον Πολέμη είναι ο γιος του Λεωνίδας που είναι φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού και δεν θέλει να δει την αγαπημένη του ομάδα να οδηγείται στο χείλος του γκρεμού.

Στην περίπτωση που αναλάβει ο Πολέμης, θα προσπαθήσει, όπως έχει πει, να περιορίσει τα έξοδα της ομάδας και θα ζητήσει ενίσχυση από τους μετόχους. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό μέσα στην εβδομάδα να συναντηθεί και με το Γιάννη Βαρδινογιάννη στα πλαίσια των επαφών που θα έχει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ προκειμένου να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο.