Πάντελιτς: “Πρωτάθλημα με τον κόσμο μας”

Ο Μάρκο Πάντελιτς μίλησε στην εκπομπή "Superleague Experts" του Νοvasports2, για την πορεία του Ολυμπιακού...

Ο Μάρκο Πάντελιτς, σε συνέντευξή τoυ στην εκπομπή “Superleague Experts” στο Νοvasports2, μίλησε για την πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του και ειδικότερα στην… άμυνα και γενικά ήταν απολαυστικός…

Για το πως κυλάει η σεζόν: Ξεκίνησε πολύ καλά η χρονιά και για μένα και για τον Ολυμπιακό ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στο τέλος να πανηγυρίσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή με τον κόσμο μας.

Για το γκολ στην Κέρκυρα: Στη φάση όταν έκανε το φάουλ ο Ιμπαγάσα έκλεισα τα μάτια και πήγα προς τα εκεί να διεκδικήσω την μπάλα, την βρήκα και εγώ και ο αμυντικός και πήγε στα δίχτυα.

Για τη θητεία του στον Ηρακλή: Σίγουρα πέρασα ένα πολύ καλό διάστημα, είχα πάρα πολλούς φίλους, ήμουν εκεί 2,5 χρόνια. Και ο Ηρακλής και η Θεσσαλονίκη έχουν μείνει στην καρδιά μου.

Για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: Θα γίνει πολύ καλό παιχνίδι για τον κόσμο. Οι ομάδες ξέρουν πάνω κάτω τους  παίκτες. Θα γίνουμε καλύτεροι και θα περάσουμε. Πιστεύω ότι πάνω από όλα είναι παιχνίδι, σίγουρα σοβαρό παιχνίδι, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να δίνουμε τα πάντα για την ομάδα και να έχουμε σεβασμό για τον συμπαίκτη.

Για το νικηφόρο παιχνίδι στην Κέρκυρα: Εμείς προσπαθήσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο τέταρτο τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά μετά όμως άνοιξε λίγο το παιχνίδι και παίξαμε μπαλάρα. Πρέπει να πω για ακόμη μια φορά μπράβο στην άμυνα, κάνουν πολύ καλή δουλεία και μας έδωσαν δύναμη. Όταν βάζουμε το πρώτο γκολ, ο αντίπαλος ανοίγεται και μπορούμε να ‘καθαρίσουμε’ καλύτερα και να βάλουμε και δεύτερο γκολ. Έτσι είναι όταν κρατάμε το μηδέν. Αλλη μια φορά μπράβο στην άμυνά μας.

Για τη… δουλειά του επιθετικού: Η δουλειά του επιθετικού είναι να βάζει το γκολ έτσι το βλέπουμε από μακριά. Όταν το βλέπεις από μέσα δεν χρειάζεσαι μόνο έναν επιθετικό, χρειάζεται και η άμυνα να βγει έξω. Ένας επιθετικός δεν είναι μόνο να βάζει γκολ για αυτόν. Όλοι πρέπει να δουλεύουμε μαζί για την ομάδα και όχι ένας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.