Επαφή μετεγγραφικών αποφάσεων

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στα μετεγγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στα μετεγγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις επόμενες κινήσεις μετά το «ναυάγιο» με τον Κουμορτζί. Ο Βάσκος τεχνικός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εισηγηθεί στον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» την απόκτηση ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού, μεταφέροντας το θέμα απόκτηση κεντρικού χαφ για το ερχόμενο καλοκαίρι. Και αυτό γιατί ο Βαλβέρδε φέρεται ευχαριστημένος με τους παίκτες που έχει για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ υπολογίζει και τον Μοντέστο για την συγκεκριμένη θέση.

Δεν αποκλείεται να γίνουν κινήσεις για την απόκτηση του Φρανσίσκο Χαβίτο τις επόμενες ημέρες, καταβάλλοντας στον Άρη ένα συμβολικό ποσό, καθώς ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού από την πλευρά του, περιμένει τις εισηγήσεις του Ισπανού τεχνικού, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι επόμενες κινήσεις μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης του Μπερνάρ Κουμορτζί. Στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμή έχει προστεθεί και το όνομα του Χέσους Μέντες. Ο 26χρονος μέσος αγωνίζεται στη Μπόκα Τζούνιορς και έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος μέσος είχε αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην Σεντ Γκάλεν, χωρίς να πείσει για την αγωνιστική του αξία. Οι «ερυθρόλευκοι» μελετούν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα λάβουν την οριστική τους απόφαση, η οποία μπορεί να καθυστερήσει ακόμα περισσότερο, αν αποφασίσει ο Βαλβέρδε να μην αποκτηθεί παίκτης για τη μεσαίας γραμμή.

Από εκεί και πέρα, λύθηκε η μίνι-παρεξήγηση που φέρεται να είχε δημιουργηθεί μεταξύ Μιραλάς και Πάντελιτς για μια φάση στο ματς με την Κέρκυρα. Ο Σέρβος περίμενε ασίστ από τον Βέλγο, όπως είχε κάνει ο ίδιος στο δεύτερο γκολ των «ερυθρολεύκων», όμως ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού αποφάσισε να τελειώσει τη φάση, δίχως επιτυχία. Μετά το τέλος του ματς, ο Μιραλάς τόνισε στον συμπαίκτη του: «Συγγνώμη, Μάρκο… Έπρεπε να πασάρω σε σένα και να γίνει το 0-3».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.