Διπλή αναμονή

Αναμονή σε δυο επίπεδα για τον ΠΑΟΚ, διοικητικό και μεταγραφικό. Κερδίζει πόντους ο Φερνάντες.

Αναμονή σε δυο επίπεδα για τον ΠΑΟΚ, διοικητικό και μεταγραφικό. Εν αρχή το ενδιαφέρον του επενδυτικού ομίλου παραμένει ως έχει. Δεν έχει επέλθει η παραμικρή αλλαγή σύμφωνα και με δημόσιες τοποθετήσεις εκπροσώπων της ΠΑΕ, παρά μόνο μεταφέρεται η έντονη δυσφορία του προέδρου, Θόδωρου Ζαγοράκη, για την εμπλοκή του σε πληροφορίες που δημοσιοποίησε ο εκ των νομικών εκπροσώπων της επενδυτικής πλευράς.

Παράλληλα σύγχυση προκάλεσαν αντικρουόμενες πληροφορίες εκατέρωθεν για την αποστολή ή όχι του μνημονίου συνεργασίας στα γραφεία της Μικράς Ασίας. Τελικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Τρίτης πως παρέλαβε το μνημόνιο και τόνισε πως θα πρέπει να σταματήσουν πλέον οι δημόσιες τοποθετήσεις από όλες τις πλευρές.

Με νέα τοποθέτησή του ο νομικός κ. Παναγιώτης Σπυράτος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» επανέλαβε πως το μνημόνιο συνεργασίας εστάλη κι ως προς το αληθές του πράγματος επικαλέστηκε τον ομόλογό του της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέα Μαυρομμάτη, δίχως να γίνει πιο συγκεκριμένος για τον ακριβή χρόνο αποστολής του. Στο δια ταύτα. Από μέρα σε μέρα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Οντάι Αλ Σαμάρι κι η άφιξή του θα δρομολογήσει οριστικές εξελίξεις. Ούτως ή άλλως το επιχειρηματικό γκρουπ των επενδυτών βρίσκεται εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει γραπτώς προαναγγείλει ορίζοντας το 10ήμερο που διανύουμε ως καθοριστικό για την οριστική εξέλιξη της υπόθεσης.

Στον μεταγραφικό τομέα, ο Νταρίο Φερνάντες κερδίζει διαρκώς πόντους στην προτίμηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ως ο ιδανικός για να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν στο κέντρο και στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Τις τελευταίες ώρες πληροφορίες από το Ισραήλ κάνουν λόγο για οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας που ανήκει, της Μπεϊτάρ. Αν αυτές είναι χαμηλές ή αν κατόπιν συζητήσεων με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή καμφθούν και στο ενδιάμεσο δεν προκύψει κάτι καλύτερο για τον «Δικέφαλο» τότε και μόνον τότε προκύπτει σοβαρό ενδεχόμενο το «φλερτ» να εξελιχθεί σε «γάμο».

Στο μεταξύ, στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ επέστρεψαν ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Οι δύο ποδοσφαιριστές τέθηκαν στη διάθεση του Μάκη Χάβου για την συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και από την πορεία τους στις προπονήσεις θα κριθεί εάν θα πάρουν μέρος στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Την ίδια στιγμή που ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Το ιατρικό επιτελείο του «Δικέφαλου» του Βορρά εμφανίζεται καθησυχαστικό, ενώ ο Φιλομένο δεν προπονήθηκε την Τρίτη, λόγω ίωσης. Ανίς Μπουσαΐντι, Ελ Ζααρ και Κριστιάνο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ Στέλιος Μαλεζάς επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Τέλος, στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Λούκα Πετρίσεβιτς.

Να σημειωθεί τέλος πως από την Τετάρτη θα τεθούν στη διάθεση των φίλων του ΠΑΟΚ τα 3000 εισιτήρια, που έχει παραλάβει η ομάδα για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στον Βόλο, τα οποία και κοστίζουν 20 ευρώ.

Κωστής Μπότσαρης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.