Ανάκογλου: «Όνειρο ο Ολυμπιακός»

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ανάκογλου. Ο 19χρονος μέσος του Πανσερραϊκού αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων», τονίζοντας πως δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν από την ομάδα του Πειραιά. Επίσης, μίλησε και για το εφετινό πρωτάθλημα και τον Γιώργο Γεωργιάδη. Ο Ανάκογλου μίλησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ». Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Αισθάνεστε πίεση επειδή βρίσκεστε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού ή αντιμετωπίζετε πιο χαλαρά την όλη ιστορία; «Κοίταξε να δεις. Αν ρίξεις μια ματιά στη βαθμολογία, θα δεις ότι όλες οι ομάδες είναι κοντά. Με το τέλος του πρώτου γύρου ήμασταν σε καλή βαθμολογική θέση, και με δύο άτυχα αποτελέσματα βρεθήκαμε στη ζώνη. Μετά τον παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έχουμε ένα πρόγραμμα αρκετά καλό, έχουμε ένα πρόγραμμα με ομάδες στο γήπεδό μας, που μπορούμε να τις κερδίσουμε. Εκεί πιστεύω ότι δεν πρέπει να αφήσουμε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες».

Πες μου δυο πράγματα για σένα. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για εσένα, σε παρακολουθεί, φαίνεται πως έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις. Σε εσένα έχουν απευθυνθεί προσωπικά; «Όχι, όχι.»

Όσο να’ναι, όμως, θα στριφογυρίζει στο μυαλό σου μια μεταγραφή στον Ολυμπιακό; «Κάθε παιδί στην ηλικία μου ονειρεύεται να πάει σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Μια τέτοια μεταγραφή κάνει πολύ καλό στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή».

Το +5 του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό είναι δίκαιο; «Ναι. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα, με ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης. Ειδικά το καλοκαίρι προχώρησε σε πολύ σπουδαίες μεταγραφές. Εμένα αυτό που μ’αρέσει πάντως είναι ότι παίρνουν χρόνο συμμετοχής δύο πολύ καλοί μου φίλοι. Ο Φετφατζίδης κι ο Ποτουρίδης. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση, αλλά θεωρώ ότι δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Θα γίνει μάχη με τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για τον Γεωργιάδη δικαιολογημένα έχει δημιουργηθεί τόσος ντόρος; «Έχει κάνει εξαιρετική σεζόν. Πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή και εξαιρετικό χαρακτήρα. Δικαιολογημένα ασχολείται ο Ολυμπιακός και οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες μαζί του. Του εύχομαι να κάνει μια μεταγραφή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.