Αντιδρούν οι μέτοχοι

Ενοχλημένοι είναι αρκετοί μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ απ' όσα ακούστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή του Alter.
Παππάς: "Οχι στην προεδρία"

Ενοχλημένοι είναι αρκετοί μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ (ενεργοί και μη ενεργοί) απ’ όσα ακούστηκαν το βράδυ της Τρίτης σε τηλεοπτική εκπομπή του Alter, η οποία είχε ως θέμα συζήτησης τα οικονομικά της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Αυτό που υποστήριζαν το πρωί σε μεταξύ τους συζητήσεις είναι ότι ειπώθηκαν αρκετές ανακρίβειες και  στάθηκαν συγκεκριμένα σε δύο σημεία.

α) Επειδή έγινε λόγος για τη σχέση της ΠΑΕ με την εταιρία Empire, παρά τα όσα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής και παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη περάσει αρκετές ώρες από τότε, δεν έχει αναφερθεί από κανένα στέλεχος της ομάδας   ότι υπάρχει σύμβαση ανάμεσα στην Empire και την ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία υπεγράφη ταυτόχρονα με τη δημιουργία της Empire.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη συγκεκριμένη σύμβαση, το 80% των εσόδων της Empire «καρπώνεται» η ΠΑΕ και μόλις το 20% παραμένει στα ταμεία της συγκριμένης εταιρίας για τα έξοδά της.
Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν, οι μέτοχοι οι οποίοι αντέδρασαν δεν είναι μόνο ανενεργοί, αλλά και ενεργοί από την ομάδα του 2004 και εκφράζουν έντονα τη δυσφορία τους προς στελέχη της ΠΑΕ, τα οποία ενώ γνωρίζουν την ύπαρξη της συγκεκριμένης σύμβασης, δεν έκαναν αυτό που όφειλαν ώστε να μάθουν οι φίλαθλοι  την αλήθεια και παράλληλα να σταματήσει να αιωρείται ένα θέμα που ταλανίζει τον κόσμο του δικεφάλου.

β) Επειδή κάποιοι καλεσμένοι (είτε στο στούντιο, είτε μέσω των βίντεο) άφησαν υπονοούμενα ότι οι μέτοχοι έχουν καταχραστεί χρήματα, εξετάζουν ήδη το βίντεο της εκπομπής, εξαντλώντας κάθε περιθώριο ώστε να κινήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες, προστατεύοντας το όνομά τους και παράλληλα να δώσουν τέλος στην παραφιλολογία και τις φήμες που δημιουργούνται από συγκεκριμένα στελέχη για να δημιουργούν εντυπώσεις στον κόσμο.

Μανώλης Βογιατζάκης 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.