Ευκαιρία καθιέρωσης

Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνει ο Μάκης Χάβος φέρεται να είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνει ο Μάκης Χάβος φέρεται να είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου, σύμφωνα με τις δοκιμές που έχει πραγματοποιήσει τις προηγούμενες ημέρες ο Έλληνας τεχνικός. Ο Χάβος υπολογίζει τον νεαρό παίκτη για την τριάδα των μεσοεπιθετικών, μαζί με τους Βλάνταν Ίβιτς και Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο τεχνικός του «Δικέφαλου» του Βορρά δεν έχει μείνει ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία των Κριστιάνο Μοράες και Ναμπίλ Ελ Ζαρ, καθώς και οι δυο παίκτες δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα. Αν ο Κουτσιανικούλης καταφέρει να πιάσει καλή απόδοση στο ματς του Βόλου, τότε θα κάνει το πρώτο και σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση μιας θέσης στο βασικό σχήμα της ομάδας. Ο Χάβος δοκίμασε ένα 4-2-3-1 με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και τους Τσιρίλο και Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας. Οι Σνάουτσνερ και Λίνο χρησιμοποιήθηκαν στα άκρα της άμυνας, ενώ οι Γκαρσία και Τσουκαλάς ως αμυντικοί μέσοι. Οι τρεις μεσοεπιθετικοί ήταν οι Κουτσιανικούλης, Ίβιτς και Βιεϊρίνια, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Σαλπιγγίδης.

Όσον αφορά στο θέμα του Ντάριο Φερνάντες, ο ΠΑΟΚ περιμένει να μείνει ελεύθερος ο Αργεντινός μέσος από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, προκειμένου να ολοκληρώσει την συμφωνία μαζί του. Ο 32χρονο μέσος έχει ενημερώσει τη διοίκηση του «Δικέφαλου» του Βορρά, πως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να μείνει ελεύθερος, την ίδια στιγμή που οι Ισραηλινοί αξιώνουν 200 χιλιάδες ευρώ για να τον παραχωρήσουν. Αν δε βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ του Αργεντινού και των Ισραηλινών, τότε η μετεγγραφή του παίκτη δε θα ολοκληρωθεί στον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό για να τον αποκτήσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.