Χοφενχάιμ καλεί Ντινιωτάκη!

Η πάρα πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς και βέβαια δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Η πάρα πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς και βέβαια δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Την αρχή φέτος έκανε ο Κώστας Φορτούνης ο οποίος με τις πολύ καλές του εμφανίσεις έγινε γνωστός στο πανελλήνιο και όχι μονο καθώς τράβηξε τα βλέμματα και ξένων ομάδων όμως δεν είναι μόνο αυτός.
Κατά καιρούς λοιπόν οι περισσότεροι από τους παραπάνω νεαρούς διεθνείς που έχει ο Αστέρας έχουν μπει στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων. Η παραγωγική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Αστέρα ωστόσο, αναδεικνύει ακόμα έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, που έχει μπει στο στόχαστρο της Γερμανικής Χόφενχαιμ.
Ο λόγος για τον 16χρονο επιθετικό Γιάννη Ντινιωτάκη, που συνεχίζει την αλυσίδα των μεγάλων ταλέντων που αναδεικνύονται από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πώς σύντομα θα «μεταναστευσει» και θα αγωνίζεται στη Γερμανία!
Ένας άλλος νεαρός ποδοσφαιριστής του Αστέρα, ο 17χρονος τερματοφύλακας Νίκος Γιαννακόπουλος έχει μπει στο στόχαστρο της Ιταλικής Ουντινέζε, ενώ παλιότερα είχε απασχολήσει και την Αγγλική Μπλάκμπερν.
Η φιλοσοφία της διοίκησης του Αστέρα είναι να δοθεί βάρος στις ακαδημίες και να προωθούνται νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές στην επαγγελματική ομάδα.
Φέτος, νεαροί ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Κώστας Φορτούνης, ο Τάσος Μπακασέτας, ο Νίκος Σκόνδρας και παλιότερα ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο και είναι μέλη της μεγάλης ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.