Την επιφύλαξή του για το θέμα της απόκτησης του Νέρι Καστίγιο από τον Αρη, εξέφρασε ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης εβδομαδιαίας συνέντευξης τύπου που παραχωρεί.

Την επιφύλαξή του για το θέμα της απόκτησης του Νέρι Καστίγιο από τον Αρη, εξέφρασε ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης εβδομαδιαίας συνέντευξης τύπου που παραχωρεί. Ο τεχνικός των «κιτρίνων» εστίασε στους λόγους που δεν αγωνίστηκε ο Μεξικανός στις ομάδες από τις οποίες πέρασε και τόνισε πως μελετά την περίπτωσή του: «Η απόκτηση του Καστίγιο δεν βρίσκεται ούτε μακριά, ούτε κοντά! Πρέπει να κοιτάξουμε γιατί δεν έπαιξε  στις ομάδες που πέρασε, την τωρινή του αγωνιστική  κατάσταση και άλλες παραμέτρους. Επομένως είναι ένα θέμα το οποίο μελετάμε και σίγουρα δεν βρίσκεται σε προτεραιότητα».

Αντιθέτως εξέφρασε ζωηρό ενδιαφέρον για τις περιπτώσεις των Μπίλιτς και Παπαδόπουλου: «Είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι μας ενδιαφέρουν, αλλά είναι θέμα διαπραγματεύσεων με τις ομάδες τους. Δεν μιλάμε για έναν από τους δύο. Εάν είναι εφικτό θα τους ήθελα και τους δύο στην ομάδα!», ενώ για τον Εντού, ξεκαθάρισε: «Με τον Εντού  έχουμε συμφωνήσει, αλλά είναι θέμα της ομάδας του (Ιντερνασιονάλ), αν θα συναινέσει για να έρθει κοντά μας».

Σε ότι αφορά την. πολύκροτη υπόθεση με τις δηλώσεις του Φρανθίσκο Χαβίτο, τόνισε πως τον υπολογίζει: « Γνωρίζω το θέμα με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όμως μέσα στην εβδομάδα δεν άλλαξε κάτι στον τρόπο προπόνησης και διάθεσής του. Οσο ισχύουν αυτά τα δεδομένα, εγώ θα τον χρησιμοποιώ κανονικά».

Ο Αργεντίνος τεχνικός είπε ακόμη πως δεν ξέρει πότε θα εμπιστευθεί τον νεοαποκτηθέντα Κρίστιαν Πορτίγια, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που τώρα γνωρίζει μέσα από τις προπονήσεις, ενώ για το επερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο, υπογράμμισε: «Υπάρχει το δεδομένο της απουσίας του Ρουϊζ και της επιστροφής του Τσέζαρεκ. Πρέπει να δούμε αν θα πάμε με 4-4-2 ή με 4-4-1-1, όμως όπως και να΄ χει πρόκειται για ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε τη πορεία μας προς τα play-offs. Ξέρω ότι οι περισσότεροι από εσάς ασχολείστε με τις μεταγραφές, όμως υπάρχει και ένα ματς το οποίο πρέπει να κοιτάξουμε».    

H προπόνηση
Η προετοιμασία του Αρη για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί με τον Κούπερ να μη μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κόκε, Πρίττα (αμφότεροι ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα), όπως και στον Κάρλος Ρουϊζ ο οποίος απουσιάζει με την εθνική Γουατεμάλας.

Στη διάθεσή του βρίσκεται ο Κρίστιαν Πορτίγια του οποίου το δελτίο έφτασε στη ΠΑΕ Αρης, ενώ Κατίδης και Μπουγαϊδης επέστρεψαν από την εθνική νέων και τέθηκαν στο προπονητικό πρόγραμμα. Την τιμωρία τους εξάλλου εξέτισαν και επιστρέφουν στην ενεργό δράση οι Φατί, Κουλουχέρης. 

Το πρωί του Σαββάτου, μετά το τελευταίο χαλάρωμα, ο Κούπερ θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο και ακολούθως οι παίκτες θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο της ομάδας.

* Με πρόστιμο 6 χιλιάδων ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Αρης από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στην αναμέτρηση κυπέλου με τα Τρίκαλα που διεξήχθη στο γήπεδο της θεσσαλικής πόλης.

Παναγιώτης  Στεφάνου