Θέλει συναίνεση ο Πολέμης

Στήριξη και συνύπαρξη των υπολοίπων μετόχων επιθυμεί ο Αδαμάντιος Πολέμης για να αναλάβει την προεδρία.

Στήριξη και συνύπαρξη των υπολοίπων μετόχων επιθυμεί ο Αδαμάντιος Πολέμης για να αναλάβει την προεδρία. Ο μέτοχος του «τριφυλλιού» φέρεται να έχει κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με το αν θα πρέπει να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, καθώς τα πρόσφατα παραδείγματα με τις κόντρες των υπολοίπων μετόχων προκαλούν ανησυχία. Ο Πολέμης έχει πάρει την στήριξη των περισσοτέρων μετόχων και μέσα στις επόμενες ημέρες θέλει να διασφαλίσει και το ειρηνικό κλίμα στις τάξεις της διοίκησης, πριν θέσει υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο.

Οι συναντήσεις με τους υπολοίπους μετόχους θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνάντηση κορυφής, με την παρουσία των Πατέρα, Βαρδινογιάννη, Γιαννακόπουλου και Βγενόπουλου, προκειμένου να καθοριστούν οι μελλοντικές κινήσεις στην «πράσινη» ΠΑΕ. Επίσης, ένα από τα σενάρια των τελευταίων ημερών, κάνει λόγο για απόκτηση του 25% των μετοχών του «τριφυλλιού» από τον Πολέμη, το οποίο θα προέρχεται από το ποσοστό των μετοχών, που κατέχει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Στα αγωνιστικά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προσπαθεί να βρει λύσεις για τις απουσίες των Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στο ματς με την Καβάλα και στον Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Οι Καντέ, Σιμάο και Γκαρσία είναι οι τρεις παίκτες, που αναμένεται να αντικαταστήσουν τους παραπάνω ποδοσφαιριστές στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού», με το 4-3-3 να διατηρείται και σε αυτή την αναμέτρηση. Οι υπόλοιποι παίκτες αναμένεται να είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν το ματς απέναντι στον Άρη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.