Τη νίκη που θα του δώσει «αέρα» οκτώ βαθμών θέλει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πανσερραϊκό (17:15). Δικαιωμένος ο Ιμπαγάσα

Τη νίκη που θα του δώσει «αέρα» οκτώ βαθμών θέλει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πανσερραϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν το «τρίποντο» στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να αυξήσουν τη διαφορά τους από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και παράλληλα να διατηρήσουν το απόλυτα στις εντός έδρας αναμετρήσεις του εφετινού πρωταθλήματος. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα για το βασικό σχήμα και θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, προκειμένου να καλύψει τα κενά. Εκτός «μάχης» για το συγκεκριμένο ματς έχουν τεθεί οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Ντουντού Σεαρένσε, Μόισες Ουρτάδο, Βασίλης Τοροσίδης και Γιάννης Μανιάτης, καθώς επίσης και οι Νέμεθ και Χολέμπας, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση.

Ο Βάσκος τεχνικός θα διατηρήσει το 4-4-1-1 και αναμένεται να παρατάξει τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας με τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια και τους Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιο και Μπράβο στην άμυνα. Οι Φουστέρ, Ριέρα, ΜΟντέστο και Γ. Παπαδόπουλος θα είναι οι τέσσερις της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Μιραλάς θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τον Μάρκο Πάντελιτς.

Από εκεί και πέρα, στην Αθήνα βρίσκεται ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ. Ο μάνατζερ του Βαλβέρδε αναμένεται να έχει επαφές με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, με τους οποίους ίσως συζητήσει και τις περιπτώσεις ορισμένων ποδοσφαιριστών, που απασχολούν μετεγγραφικά τους «ερυθρολεύκους». Τέλος, στο θέμα του Σάντσες, όλα δείχνουν πως η συγκεκριμένη περίπτωση μεταφέρεται για το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον παίκτη της Βαλενσιέν και δεν αποκλείεται τους επόμενους μήνες να γίνουν κινήσεις για την απόκτησή του. Επίσης, στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του Κέβιν Μιραλάς.