Στον προημιτελικό αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στρέφεται η προσοχή του Ολυμπιακού.

Στον προημιτελικό αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στρέφεται η προσοχή του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν μόνο τη νίκη από την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, αφού η εικόνα τους στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης δεν ήταν η ιδανική. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έμεινε ευχαριστημένος μόνο από την προσπάθεια των παικτών του στο δεύτερο μέρος, ενώ έτριβε τα χέρια του με τις αποδόσεις των Μάρκο Πάντελιτς και Άλμπερτ Ριέρα. Οι δυο ποδοσφαιριστές ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της νίκης επί των Σερραίων και έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση ενόψει της συνέχειας.

Ο Βάσκος τεχνικός στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός θέλει ένα καλό αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα. Ο Ισπανός τεχνικός θα περιμένει τις επόμενες ημέρες τις επιστροφές ορισμένων παικτών, που απουσίασαν από το ματς της 18ης αγωνιστικής, όπως οι Μανιάτης και Χολέμπας, οι οποίοι αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού. Αλλαγή στο 4-4-1-1 δεν αναμένεται, παρά μόνο κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Από την προσοχή των ανθρώπων του Ολυμπιακού δεν πέρασε απαρατήρητη και η εμφάνιση του Γιώργου Γεωργιάδη, ο οποίος σημείωσε δυο γκολ και λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα. Οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτησή του. Παράλληλα, εστάλη το φαξ για την οψιόν αγοράς του Κέβιν Μιραλάς στην Σεντ Ετιέν. Το θέμα του Βέλγου επιθετικού αναμένεται να τελειώσει σύντομα για τους «ερυθρολεύκους» και ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, μόλις δώσει την συγκατάθεσή της και η γαλλική ομάδα.