Με τον διαιτητή Χαραλαμπίδη τα έχει ο Ντουντού Σεαρένσε. Αμφίβολος με ΠΑΟΚ ο Φουστέρ. Στροφή στο κύπελλο

Με τον Ναθαναήλ Χαραλαμπίδη τα έχει ο Ντουντού Σεαρένσε, για τα σφυρίγματα απέναντι στον Πανσερραϊκό. Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού τόνισε πως ο Έλληνας διαιτητής πρέπει να τιμωρηθεί επ’ αόριστον, ενώ αναφέρθηκε και στα πολλά λάθη που έκανε ο ρέφερι της αναμέτρησης. Ο Ντουντού έκανε λάθος στο σκορ, γράφοντας στην προσωπική του σελίδα στο «twitter» πως οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-2 τον Πανσερραϊκό και όχι 4-2.

Χαρακτηριστικά, ο Ντουντού τόνισε: «Γεια σας φίλοι, έχουμε νικήσει τον Πανσερραϊκό 3 – 2 στο σπίτι μας, σημαντικό αποτέλεσμα. Σήμερα ο διαιτητής ξεπέρασε τα όρια, ποτέ δεν το έχω δει στη ζωή μου αυτό. Έκανε πολλά λάθη. Πρέπει να κερδίζουμε και στο γήπεδο και έξω. Αν ήταν στη Βραζιλία, θα έπρεπε να τιμωρηθεί επ’ αόριστον. Απίστευτο».

Από εκεί και πέρα, ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι “ερυθρόλευκοι” προπονήθηκαν την Κυριακή στις 10:30, και όσοι αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια ή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ουρτάδο, ενώ οι Χολέμπας και Νέμεθ, που ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο. Ο Μιραλάς, που ταλαιπωρείται από ίωση, παρέμεινε στο σπίτι του συνεχίζοντας την φαρμακευτική αγωγή που του έχει δοθεί, ενώ ο Ντουντού συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Φουστέρ, ο οποίος έχει μια διάταση στην έσω κεφαλή του γαστροκνημίου στο δεξί πόδι. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε μαγνητική τομογραφία. Την ίδια ημέρα, θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης ο Ν. Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει υποβληθεί σε επέμβαση αρθροσκοπικής αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπιζε. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με προπόνηση που θα γίνει στις 10:30 της Δευτέρας.