Δύσκολα θα μπορέσουν να ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, οι Ζιλμπέρτο, Μπουμσόνγκ.

Δύσκολα θα μπορέσουν να ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Αλέν Μπουμσόνγκ. Οι δύο τους ακολούθησαν και τη Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι δεν θα μπορέσουν να τεθούν στη διάθεση του Φερέιρα.

Από την προπόνηση της Δευτέρας απουσίαζε ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος είναι άρρωστος. Επίσης ο Πλεσί συνεχίζει να γυμνάζεται μόνος του.

Όπως συνηθίζεται τον τελευταίο καιρό, στην προπόνηση πήραν μέρος και τέσσερις παίκτες από τη δεύτερη ομάδα. Συγκεκριμένα υπό τις οδηγίες του Φερέιρα τέθηκαν οι Κάσας, Μαχλελής, Φέτσης και Φουρλάνος.

Δεν παίζει με Εργοτέλη ο Σπυρόπουλος

Χωρίς τον Νίκο Σπυρόπουλο θα παίξει ο Παναθηναϊκός στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, το ερχόμενο Σάββατο, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο διεθνής αμυντικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και οφείλει να εκτίσει ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

 «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Νίκος Σπυρόπουλος θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 4 κίτρινων καρτών, στον αγώνα της 20ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εργοτέλη».