Μέσα στις επόμενες θα ολοκληρωθούν οι μετεγγραφικές κινήσεις του Άρη.

Μέσα στις επόμενες θα ολοκληρωθούν οι μετεγγραφικές κινήσεις του Άρη. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ συμφώνησε με τη διοίκηση των «κίτρινων» να ξεκινήσουν άμεσα οι προσπάθειες για την απόκτηση τουλάχιστον τριών ποδοσφαιριστών. Ο Αργεντινός τεχνικός έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός επιθετικού, ενός αμυντικού μέσου και ενός αριστερού χαφ. Στην κορυφή της λίστας για τις συγκεκριμένες θέσεις βρίσκονται τα ονόματα των Ντανίλο Περέιρα, Νέρι Καστίγιο και Μάτε Μπίλιτς, ενώ υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου.
 
Ο Μανέλ Φερέρ θα προτείνει και άλλους παίκτες στη διοίκηση των «κίτρινων» και ο Κούπερ θα αποφασίσει για το ποιοι τελικά θα αποκτηθούν. Όσον αφορά στο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με τον Ραφίκ Τζιμπούρ, δύσκολα θα προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα, λόγω των υψηλών απαιτήσεων του Αλγερινού ποδοσφαιριστή.
 
Στα αγωνιστικά, αισιοδοξία υπάρχει για τον Κώστα Μενδινό. Ο Έλληνας μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και το ιατρικό επιτελείο των «κίτρινων» πιστεύει πως μπορεί να αγωνιστεί στο ματς με τον Εργοτέλη. Επίσης, η προσοχή όλων στρέφεται και στον Ρονάλντο Γκιάρο, ο οποίος αναμένεται να δώσει το «παρών» στο ματς με τους Κρητικούς.