Εάν υπήρχαν κάποιες αμυδρές ελπίδες περί παρουσίας του Σέρχιο Κόκε την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον Εργοτέλη, εξανεμίστηκαν.

Εάν υπήρχαν κάποιες αμυδρές ελπίδες περί παρουσίας του Σέρχιο Κόκε στο ματς του Παγκρήτιου την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον Εργοτέλη, εξανεμίστηκαν για τον επιθετικό του Αρη ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν προλαβαίνει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το ίδιο ισχύει και για τον Σάκη Πρίττα που επίσης γυμνάστηκε μόνος του. Τα άσχημα μαντάτα όμως δεν σταματούν εδώ για τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ ο οποίος πολύ δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του και τον Κώστα Μενδρινό. Ο τελευταίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε διάταση στον προσαγωγό, πράγμα που σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα προλάβει το ματς στη Κρήτη.

Στη προπόνηση της Τετάρτης θα κριθεί εξάλλου η συμμετοχή του Λοθάνο Οριόλ ο οποίος έφυγε με αιμάτωμα από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και κάνει αγώνα δρόμου για να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας.
Τέλος, μετά την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη θα ενσωματωθούν στην εθνική νέων οι Κατίδης και Μπουγαϊδης, προκειμένου να δώσουν το παρών στις υποχρεώσεις που έχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα 24 και 27 Ιανουαρίου στη Πάτρα.

*Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Superleague κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Αρης, την ερχόμενη Πέμπτη, για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι της 18ης  αγωνιστικής με τον Πανιώνιο. 

Παναγιώτης  Στεφάνου