Έρχεται ο Μίτσελ

Στις 13:30 θα φτάσει στην Ελλάδα το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Ισπανός Μίτσελ.

Στις 13:30 θα φτάσει στην Ελλάδα το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Ισπανός Μίτσελ. Ο πρώην παίκτης της Μπέρμιγχαμ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της Ένωσης και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Ο παίκτης θα αποκτηθεί από τους «κιτρινόμαυρους» ως δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπική επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος τον προορίζει για το βασικό σχήμα της ομάδας. Ο Μίτσελ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μετεγγραφής, η Ένωση θα στρέψει την προσοχή της στις περιπτώσεις των Γεωργιάδη, Βέλλιου και Ιγκλέσιας, οι οποίοι βρίσκονται στη μετεγγραφική της λίστας.

Από εκεί και πέρα, ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Ένωσης για την σπουδαία νίκη 2-0 επί του Παναθηναϊκού στον πρώτο προημιτελικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος. Ο Μανόλο Χιμένεθ έταξε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, εφόσον καταφέρουν να πάρουν τη νίκη στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός θα περιμένει τις επιστροφές του Γκέντσογλου, ενώ εκτός «μάχης» έχουν τεθεί οι Μανωλάς και Γεωργέας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.