Στη διάθεση του Γιάννη Μιχαλήτσου για τον αγώνα με τον Εργοτέλη αναμένεται να τεθεί ο Κώστας Μενδρινός.

Στη διάθεση του Γιάννη Μιχαλήτσου για τον αγώνα με τον Εργοτέλη αναμένεται να τεθεί ο Κώστας Μενδρινός. Ο Έλληνας παίκτης ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «κίτρινων». Αντιθέτως, εκτός «μάχης» για την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι οι Κόκε, Πρίττας, Οριόλ που πηγαίνουν πολύ καλύτερα και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Επίσης, το δικό του πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιάννης Αγτζίδης. Ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε ο Νέρι Καστίγιο ώστε να είναι έτοιμος το δυνατόν συντομότερο. Οι Νταισούκε Σακάτα, Ντανίλο Περέιρα ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας. Το Σάββατο στο πρόγραμμα υπάρχει μία προπόνηση και στην συνέχεια ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη.

Τέλος, η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας ενημέρωσε την ΠΑΕ ΑΡΗΣ ότι κλήθηκε από την ομάδα U20 της χώρας του ο Ντανίλο Περέιρα στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 που θα πραγματοποιηθεί στην Κολομβία. Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με την εθνική του στις 24 Ιανουαρίου και θα επιστρέψει το απόγευμα της 26ης Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη.