Ιταλικές σειρήνες

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Αταλάντα φέρονται να βρίσκονται οι Γκέντσογλου και Μανώλας.

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Αταλάντα φέρονται να βρίσκονται οι Γκέντσογλου και Μανώλας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου οι δυο νεαροί παίκτες της Ένωσης βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της μετεγγραφικής λίστας της ιταλικής ομάδας, η οποία φέρεται έτοιμη να προσφέρει ένα ποσό της τάξεως των δυο εκατομμύριων ευρώ για την απόκτησή τους. Η διοίκηση της ΑΕΚ εμφανίζεται θετική για την παραχώρηση των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, εφόσον η πρόταση της Αταλάντα φτάσει σε αυτά τα επίπεδα.

Στόχος της διοίκησης της ΑΕΚ είναι να καλυφθεί μέρος της «μαύρης τρύπας» που υπάρχει στα ταμεία της ομάδας και προς αυτή την κατεύθυνση είναι ανοιχτή σε ενδεχόμενες παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Από εκεί και πέρα, εντός της ημέρας αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα του Μίτσελ για την ΑΕΚ, με τον παίκτη να τίθεται στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει τις προσεχείς ημέρες να προχωρήσει και τις περιπτώσεις των Γεωργιάδη, Βέλλιου και Ιγκλέσιας. Οι τρεις παίκτες βρίσκονται στο στόχαστρο της Ένωσης και οι ιθύνοντες της ομάδας προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία με τις ομάδες των ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να τελειώσουν από τώρα τα συγκεκριμένα θέματα και να μη χρειαστεί η ΑΕΚ να περιμένει έως το καλοκαίρι.

Η ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ βρίσκεται στα ύψη, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και όλοι στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, των τελευταίων εβδομάδων. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός πιστεύει πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα, ενόψει της αναμέτρησης με τους Βολιώτες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.