Τον αντικαταστάτη του Έκτορ Ραούλ Κούπερ αναζητεί η διοίκηση του Άρη.

Τον αντικαταστάτη του Έκτορ Ραούλ Κούπερ αναζητεί η διοίκηση του Άρη. Το μετεγγραφικό ντεμαράζ των «κίτρινων» και οι συμφωνίες με τους Καστίγιο, Σακάτα και Περέιρα δείχνει τις προθέσεις της διοίκησης, σχετικά με την προσπάθεια που θα καταβληθεί για την αναστροφή της κακής εικόνας που έχει αφήσει ο Άρης στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε τρεις σημαντικές προσθήκες, ενώ έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στον Ραούλ Μπομπαντίγια, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει ενταχθεί και στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού. Οι διοικούντες του Άρη έχουν στρέψει την προσοχή του περισσότερο στην εύρεση του νέου τεχνικού της ομάδας τις τελευταίες ώρες, καθώς θέλουν το συγκεκριμένο θέμα να έχει τελειώσει το αργότερο ως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Στη λίστα των υποψηφίων βρίσκονται τα ονόματα των Ούγκο Σάντσες και Λόπεθ Κάρο.

Όπως έχει ξεκαθαρίσει τη διοίκηση των «κίτρινων», ο νέος τεχνικός θα ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία της ομάδας και τον αγωνιστικό προσανατολισμό και σε καμία περίπτωση δε θα μπει ο Άρης σε μια διαδικασία δημιουργίας μιας ομάδας με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Οι Θανάσης Αθανασιάδης και Γιάννης Κόντης μελετούν διάφορες περιπτώσεις τεχνικών, ενώ και ο Μανέλ Φερέρ φέρεται να παίζει σημαντικό ρόλο στις συγκεκριμένες εξελίξεις.