Επιχείρηση προσγείωσης

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου θέλει να στραφεί η προσοχή των παικτών του, ο Μανόλο Χιμένεθ.

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου θέλει να στραφεί η προσοχή των παικτών του, ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν για την ομάδα του και πως ακολουθεί ένα δύσκολο ματς απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Ο Ανδαλουσιανός προπονητής δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη στον προημιτελικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Χιμένεθ τόνισε χαρακτηριστικά στην ομιλία του προς τους «κιτρινόμαυρους»: «Το ματς με τον Παναθηναϊκό τελείωσε και ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ήταν μία μεγάλη επιτυχία, η οποία μας δίνει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης και για την οποία εννοείται ότι σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Όσον αφορά στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε: «Μπροστά μας έχουμε ένα νέο ματς και θα είναι δύσκολο. Το γνωρίζετε όλοι σας. Πρέπει να συνεχίσουμε στον δρόμο των νικών και όχι να χαλάσουμε ό,τι χτίζαμε όλο αυτό το διάστημα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όσα δουλεύουμε και να προσπαθήσουμε να παρουσιάζουμε συνεχή βελτίωση και μία σταθερά καλή απόδοση. Εχει μεγάλη σημασία να αποδεικνύουμε σε κάθε ματς ότι κάνουμε βήματα προς τα μπρος. Θα πρέπει αυτές τις δύο μέρες να προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να δουλέψουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μη φανούμε επηρεασμένοι από τα συνεχή ματς. Αυτό είναι, βέβαια, δική μας υποχρέωση για να πετύχουμε».

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του Νίκου Λυμπερόπουλου για έναν ακόμα χρόνο στην ΑΕΚ. Οι καλές εμφανίσεις του έμπειρου επιθετικού έχουν αφήσει ικανοποιημένο τον Χιμένεθ, ο οποίος θεωρεί πως πρόκειται για μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για την επίθεση. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσουν οι επαφές για την επίτευξη της συμφωνίας.

Τέλος, προτάσεις για τις αποκτήσεις των Γιώργου Γεωργιάδη και Απόστολου Βέλλιου ετοιμάζει η Ένωση. Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να τελειώσουν οι συγκεκριμένες κινήσεις μέσα στις επόμενες ημέρες και να τεθούν οι ποδοσφαιριστές άμεσα στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.