Οριστικά χωρίς τον Σωτήρη Νίνη θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη, απέναντι στον Πανιώνιο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Λουίς Γκαρσία και Στέργος Μαρίνος. Στην Παιανία Γόντικας, Πολέμης και Νίκας.

Οριστικά χωρίς τον Σωτήρη Νίνη θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη, απέναντι στον Πανιώνιο. Ο διεθνής Έλληνας μέσος δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε το Σάββατο και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καταστρώνει τα σχέδιά του για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, χωρίς τον Νίνη και με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να είναι ο επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει στο βασικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, οι “πράσινοι” αναμένεται να παραταχθούν με τον Τζόρα κάτω από τα δοκάρια και τους Μπουμσόνγκ και Καντέ στο κέντρο της άμυνας. Ο Βύντρα θα αγωνιστεί στα δεξιά και ο Σπυρόπουλος στα αριστερά .ο Ζιλμπέρτο θα είναι ο αμυντικός μέσος, με τους Χριστοδουλόπουλο και Κατσουράνη στη μεσαία γραμμή. Ο Λέτο θα ξεκινήσει στα αριστερά της επίθεσης και ο Γκοβού στα δεξιά. Στην κορυφή θα ξεκινήσει ο Σισέ.

Η προετοιμασία των “πράσινων” ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση, η οποία αφιερώθηκε σε ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», δίτερμα και ασκήσεις τακτικής πάνω στις στατικές φάσεις. Θεραπεία έκαναν οι Σωτήρης Νίνης και Ντάνιελ Φερνάντες, καθώς και ο Λουίς Γκαρσία λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο. Ο Στέργος Μαρίνος προπονήθηκε κανονικά αλλά λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς έμεινε εκτός αποστολής. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι Νίνης, Λουίς Γκαρσία, Φερνάντες, Πλεσί, Ιωαννίδης και Δημούτσος.

Τέλος, στην Παιανία βρέθηκαν το Σάββατο οι Δημήτρης Γόντικας, ο Αδαμάντιος Πολέμης και ο Γιώργος Νίκας και είχαν συνομιλία με τους Κάρλος Φρέιτας και Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι διοικούντες του “τριφυλλιού” έδωσαν διαβεβαιώσεις τόσο στον προπονητή της ομάδας, όσο και στον τεχνικό διευθυντή πως θα σταθούν στο πλευρό τους. Χαρακτηριστικά, τόνισαν στους δυο Πορτογάλους: “Η κατάσταση έχει πλέον αλλάξει στα διοικητικά και τα πράγματα δεν είναι όπως πριν. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας και θα παλέψουμε μαζί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος”.