«Μονόδρομος» είναι η νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, για τον Παναθηναϊκό (19:30 Novasports 1). «Θα ήθελα να ανανεώσω»

«Μονόδρομος» είναι η νίκη απέναντι στον Πανιώνιο για τον Παναθηναϊκό (19:30, Novasports 1). Οι «πράσινοι» καλούνται να τρέξουν ένα νέο σερί νικών στο πρωτάθλημα, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τυχόν «στραβοπατήματα» του Ολυμπιακού και να μειώσουν τη διαφορά που τους χωρίζει από την κορυφή. Περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν για το «τριφύλλι», το οποίος ψάχνει μόνο τη νίκη στη Νέα Σμύρνη για να διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες που έχει για κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους» στον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Το 4-3-3 το οποίο χρησιμοποιεί ο Πορτογάλος τεχνικός δε θα αλλάξει και έτσι οι «πράσινο» θα παραταχθούν με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια και τους Μπουμσόνγκ και Καντέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Βύντρα και Σπυρόπουλος θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας, ενώ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα είναι ο αμυντικός μέσος. Οι Κατσουράνης και Χριστοδουλόπουλος θα αγωνιστούν μπροστά από τον Βραζιλιάνο, στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση, ο Λέτο θα ξεκινήσει στα αριστερά, ο Γκοβού στα δεξιά και ο Σισέ στην κορυφή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επαναφέρει την ενδεκάδα που πήρε τις νίκες με Ξάνθη, Άρη και Καβάλα, με δυο αλλαγές. Αυτές είναι των Καντέ και Χριστοδουλόπουλου, καθώς ο πρώτος αντικαθιστά τον Σαριέγκι και ο δεύτερος τον Νίνη. Από εκεί και πέρα, οριστική είναι η απόφαση να μη γίνει μετεγγραφή έως το τέλος του μήνα. Η διοικούσα επιτροπή τονίζει πως αν δεν αποχωρήσουν παίκτες από το ρόστερ, τότε δε θα προχωρήσει καμία προσθήκη.

Στο «τριφύλλι» ξεκαθάρισαν το ζήτημα που είχε προκύψει με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Βραζιλιάνος θα παραμείνει στην Παιανία έως το τέλος της σεζόν, ενώ ανησυχία επικρατεί για την ανανέωση της συνεργασίας του Λουκά Βύντρα. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και υπάρχει διαφορά μεταξύ των απαιτήσεων του παίκτη και των χρημάτων που σκοπεύει να προσφέρει η διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.