Περί μεταγραφικών υποθέσεων

Ο Γιάννης Μώραλης ήταν ξεκάθαρος: Δεν πρόκειται να γίνει άλλη μεταγραφή το χειμώνα. Με την αγορά των Μανιάτη και Τζιμπούρ, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του στην τρέχουσα περίοδο.

Ο Γιάννης Μώραλης ήταν ξεκάθαρος: Δεν πρόκειται να γίνει άλλη μεταγραφή το χειμώνα. Με την αγορά του Μανιάτη και του Τζιμπούρ, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του στην τρέχουσα περίοδο. Επομένως, ότι  κινήσεις γίνονται τώρα, αφορούν στην ενίσχυση των «ερυθρόλευκων» στην καλοκαιρινή περίοδο.

Είναι αλήθεια πως οι «Πειραιώτες» εξετάζουν πολλές περιπτώσεις παικτών. Δεν αποκλείεται δε το καλοκαίρι ν’ αυξηθεί ο αριθμός των ποδοσφαιριστών (κυρίως νεαρών) οι οποίοι θ’ ανήκουν στους «ερυθρόλευκους», αλλά θα παίζουν αλλού ως δανεικοί. Υπάρχει τέτοια σκέψη στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Για τη θέση του τερματοφύλακα, είναι αλήθεια πως αρέσει ο Ματίας Ντεγκρά του Αστέρα Τρίπολης. Δε θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να αποκτηθεί το καλοκαίρι, οπότε και μένει ελεύθερος απ’ την ομάδα της Αρκαδίας. Παράλληλα, εξετάζονται πολλές υποθέσεις, κυρίως Ελλήνων παικτών, όπως του Φορτούνη που επίσης ανήκει στον Αστέρα.

Φυσικά, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές οι οποίοι το καλοκαίρι θα αποχωρήσουν απ’ τον Ολυμπιακό. Λέγεται πως ο Ολοφ Μέλμπεργκ (το συμβόλαιό του λήγει το 2012), έχει δεχθεί μία άκρως δελεαστική πρόταση από αμερικάνικη ομάδα. Αν τη δεχθούν ο Σουηδός και οι «ερυθρόλευκοι», θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Νίκος Γαβαλάς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.