Δεν προπονήθηκαν την Τρίτη οι Σεμπαστιάν Λέτο και Σωτήρης Νίνης και είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Ατομικό και οι Στέργος Μαρίνος και Λουίς Γκαρσία.

Δεν προπονήθηκαν την Τρίτη οι Σεμπαστιάν Λέτο και Σωτήρης Νίνης και είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Οι δυο ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τον κανονικό ρυθμό προπόνησης την Τρίτη και θα δοκιμάσουν να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Τετάρτη.

Επίσης, από την προπόνηση των «πράσινων» απουσίαζε και ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος βρέθηκε στη Γαλλία για προσωπικό του θέμα και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, την Τετάρτη. Όσον αφορά στον Λουίς Γκαρσία, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Στέργος Μαρίνος.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν χωρίς άλλα προβλήματα. Το πρόγραμμα της Τρίτης προέβλεπε αρχικά ζέσταμα, ακολούθως εκτέλεσαν κυκλοφορίας της μπάλας και έπαιξαν δίτερμα. Στη συνέχεια, όσοι ξεκίνησαν στον αγώνα την 19ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε δίτερμα πέντε εναντίον πέντε.