Μετεγγραφές ήθελαν οι Φερέιρα και Φρέιτας, όπως τόνισαν στην συνάντηση με τον Γόντικα.

Αποφασισμένοι να παλέψουν για την κατάκτηση των εφετινών τίτλων εμφανίστηκαν οι Κάρλος Φρείτας και Ζεσουάλδο Φερέιρα στην συνάντηση που είχαν με τον Δημήτρη Γόντικα την Τρίτη. Οι δυο Πορτογάλοι εμφανίστηκαν αισιόδοξοι ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και τόνισαν πως θα ήθελαν να αποκτηθούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές μέσα στις επόμενες ημέρες, όμως γνωρίζουν την κατάσταση στα διοικητικά της ομάδας και δεν σκοπεύουν να κάνουν κάτι τέτοιο.

Χαρακτηριστικά, τόνισαν στον Γόντικα κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία κράτησε περίπου μια ώρα: «Γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές, κάτι που μας εμποδίζει να ζητήσουμε τις λύσεις που χρειάζεται η ομάδα. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν τις αδυναμίες που έχουμε. Υπάρχει έλλειψη λύσεων αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος με το ρόστερ που έχουμε στα χέρια μας και κόντρα στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα. Δεν είναι ώρα για δάκρυα αλλά για μάχη».

Ο Γόντικας ζήτησε τον λόγο της κακής αγωνιστικής εικόνας των «πράσινων» στους αγώνες με ΑΕΚ και Πανιώνιο και τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν ταιριάζει αυτή η εικόνα στην ομάδα και θα πρέπει να αλλάξει άμεσα». Τόσο το τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», όσο και ο προπονητής συμφώνησαν και δεσμεύτηκαν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είχαν συνάντηση με τον Γόντικα, καθώς ο προσωρινός πρόεδρος του «τριφυλλιού» θέλησε να μιλήσει αρχικά με τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.