“Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια”

Βάρος στις Ακαδημίες ρίχνει ο Ολυμπιακός. Όλα τα τμήματα υποδομής θα παίζουν το ίδιο σύστημα με την πρώτη ομάδα.

Για ακόμα μία φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του πως το καλοκαίρι ο Φορτούνης θα ανήκει στον Ολυμπιακό, ενώ έγινε γνωστό πως πλέον όλα τα τμήματα υποδομής θα παίζουν το ίδιο σύστημα με την πρώτη ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας των “ερυθρολεύκων” σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της ομάδας κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας των τμημάτων υποδομής που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο των εγκαταστάσεων του Ρέντη, τόνισε μεταξύ άλλων, “Τη Δευτέρα βραβεύσαμε τους Φετφατζίδη, Ποτουρίδη δύο παιδιά από τις Ακαδημίες μας που αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα, αλλά και τον Φορτούνη, ο οποίος ίσως να είναι και πάλι κοντά μας. Και αυτός προέρχεται από τα τμήματα υποδομής μας.

Επιτυχία δεν είναι μόνο να κατακτάμε το πρωτάθλημα, αλλά και να προωθούμε παιδιά στην πρώτη ομάδα. Στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια να υπάρχουν στην πρώτη ομάδα 6-7 παίκτες από τις Ακαδημίες μας. Ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια και το δείχνουμε, καθώς όλα τα μέλη της πρώτης ομάδας θα είναι στη διάθεση και των Ακαδημιών. Εγιναν κάποιες αλλαγές σήμερα με τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς να αναλαμβάνει την ευθύνη του τμήματος σκάουτινγκ ενώ θα είναι και τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας. Επίσης,  θα υπάρξουν και κάποιες άλλες αλλαγές τις επόμενες ημέρες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.