“Oui” της Βαλανσιέν για Σάντσες

O πρόεδρος της Βαλανσιέν άφησε ανοιχτή την πόρτα του για τον Κάρλος Σάντσες στον Ολυμπιακό

O πρόεδρος της Βαλανσιέν άφησε ανοιχτή την πόρτα του για τον Κάρλος Σάντσες στον Ολυμπιακό.Ο Φρανσίς Ντεκουριέρ μιλώντας στην Sportday έπλεξε το εγκώμιο του Κολομβιανού άσου και αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι θα συζητήσει όλες τις προτάσεις που θα του υποβληθούν για την απόκτησή του.

«Δεν θα του σταθούμε εμπόδιο για το καλοκαίρι» δήλωσε ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας. Και συνέχισε αναφερόμενος στην απόφασή του να μην τον παραχωρήσει την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο:«Ο Κάρλος είναι παίκτης αξίας για εμάς. Η απόφαση είναι ειλημμένη. Ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι».

Για το καλοκαίρι όμως το συζητάει: «Το παιδί έχει φιλοδοξίες και εμείς δεν θα του σταθούμε εμπόδιο. Το καλοκαίρι θα ξανασυζητήσουμε την όποια πρόταση έχουμε και θα αποφασίσουμε. Εγώ πιστεύω ότι ο Κάρλος είναι προορισμένος για μεγάλο κλαμπ σε μεγάλο πρωτάθλημα. Μπορεί να παίξει άνετα τόσο στην Ισπανία όσο και στην Αγγλία. Οπότε, γιατί όχι και στον Ολυμπιακό;»

Στο μεταξύ, στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Στα γραφεία των «ερυθρολεύκων» έφτασε φαξ από τον ατζέντη του ο οποίος πρότεινε τον δανεισμό του Σέρβου με οψιον αγοράς το καλοκαίρι. Ωστόσο το 1.5 εκατομμύριο ευρώ που λαμβάνει ο Γιοβάνοβιτς αποτελούν τροχοπέδη για οποιαδήποτε κίνηση από πλευράς Ολυμπιακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.