Ιταλική ιστοσελιδα με αφορμή δηλώσεις του Πάβελ Νέντβεντ γράφει για ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Τζιμπρίλ Σισέ.
Καλοκαιρινά σχέδια

Ιταλική ιστοσελιδα με αφορμή δηλώσεις του Πάβελ Νέντβεντ γράφει για ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Τζιμπρίλ Σισέ. Σε συνδυασμό με το ταξίδι του Γάλλου στο εξωτερικό φούντωσαν πάλι τα σενάρια αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό.

“Θέλω έναν παίκτη που να ξέρει να κερδίζει. Να είναι ένας αληθινός επιθετικός”, είπε ο Πάβελ Νέτβεντ. Αυτός μπορεί να είναι και ο Τζιμπρίλ Σισέ του Παναθηναϊκού για τον οποίο ακούγονται πολλά από την Τρίτη, αναφέρει η ιστοσελίδα «ilgiornale.it»

Ετσι κι αλλιώς το ταξίδι του Τζιμπρίλ Σισέ στο εξωτερικό έχει βάλει “στην πρίζα” όλους στον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος φορ επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για να εξασφαλίσει άδεια αλλά με τόσες ομάδες να τον πολιορκούν τον τελευταίο καιρό είναι λογικό το μυαλό όλων να πηγαίνει στο … κακό.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα κυκλοφορούν  φήμες ότι θα φτάσει κάποια πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Σισέ. Πρόταση που θα κυμαίνεται ανάμεσα στα 10-12 εκ ευρώ,  ποσό που δύσκολα θα μπορέσει να αγνοήσει η ΠΑΕ στην οικονομική στενότητα που έχει σήμερα.

Ο Σισέ μέχρι πρότινος διέψευδε ότι υπήρχε περίπτωση να φύγει από την ομάδα αλλά μετά το -7 από την κορυφή που διαμορφώθηκε στη Νέα Σμύρνη πολλές αποφάσεις του μπορεί να έχουν ανατραπεί.