Στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα τέθηκε την Τετάρτη ο Σωτήρης Νίνης. Ατομικό οι Μαρίνος και Λέτο. H "Κυρία" για Σισέ

Στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα τέθηκε την Τετάρτη ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός Έλληνας μέσος αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Επίσης, σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε και ο Λουίς Γκαρσία, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Αντιθέτως, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει ακόμα στους Στέργο Μαρίνο και Σεμπαστιάν Λέτο, οι οποίοι την Τετάρτη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Οι δυο ποδοσφαιριστές είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς.

Το άλλο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Φερέιρα είναι η απουσία του Νίκου Σπυρόπουλου, καθώς ο διεθνής Έλληνας μπακ έμεινε κλινήρης, λόγω πυρετού. Το πρόγραμμα της Τετάρτης προέβλεπε ζέσταμα με πάσες και στη συνέχεια οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες των έξι ατόμων οι οποίες επιδόθηκαν εναλλάξ σε δίτερμα τρεις εναντίον τριών σε μικρές εστίες, δίτερμα τρεις εναντίον τριών σε κανονικές εστιές με τερματοφύλακα και σε ασκήσεις ταχυδύναμης. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε μικρό χώρο με έμφαση στο πρέσινγκ.

Τέλος, στην προπόνηση βρέθηκαν και παιδιά από το ίδρυμα «ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες», τα οποία παρακολούθησαν την προπόνηση και παρέλαβαν δώρα από τους παίκτες του «τριφυλλιού».