Να μη χαλαρώσουν και να είναι σε ετοιμότητα θέλει από τους παίκτες του ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Θετικός ο Γιοβάνοβιτς, τι τόνισε ο Ιμπαγάσα για το ματς στον Βόλο.

Να παρουσιαστούν σοβαροί και στην συνέχεια του πρωταθλήματος θέλει από τους ποδοσφαιριστές του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως έρχονται δυο δύσκολα ματς απέναντι σε Ολυμπιακό Βόλου και ΠΑΟΚ και πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα και για τις δυο αναμετρήσεις.

Χαρακτηριστικά, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε στους «ερυθρόλευκους»: «Μας περιμένουν δύο δύσκολα παιχνίδια, στον Βόλο και με τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να χαλαρώσουμε, χρειάζεται προσοχή και ετοιμότητα. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό για να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Το μυαλό τώρα πρέπει να είναι στο ματς της Κυριακής. Ο ΠΑΟΚ θα μας απασχολήσει μετά. Το ματς της Κυριακής δεν θα είναι εύκολο, έχουμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα. Μας περιμένει ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα».

Από την πλευρά του, ο Αριέλ Ιμπαγάσα μίλησε για την αναμέτρηση στον Βόλο, την οποία χαρακτήρισε κομβική για την πορεία προς τον εφετινό τίτλο του πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός παίκτης τόνισε χαρακτηριστικά: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα έχουμε μια καλή διαφορά αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το ματς της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό για εμάς και πρέπει να το κερδίσουμε. Άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παιχνίδι – κλειδί για την πορεία μας στο πρωτάθλημα, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα».

Από εκεί και πέρα, θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού το ερχόμενο καλοκαίρι, εμφανίζεται ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός τόνισε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να αφήσει τη Λίβερπουλ και την Αγγλία, για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων».

Αρχικά, ο Γιοβάνοβιτς τόνισε: «Δεν έχω κάτι στα χέρια μου από τον Ολυμπιακό. Αν γίνει πρόταση και δεχθεί η ομάδα μου έρχομαι άμεσα στην Ελλάδα. Δεν έκρυψα ποτέ την επιθυμία μου να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να αγωνίζεσαι στο Καραϊσκάκη γι’ αυτόν τον σύλλογο. Αν με θέλει πραγματικά ο Ολυμπιακός, ξέρει πού θα με βρει. Εγώ είμαι ανοικτός και περιμένω προτάσεις. Στη Λίβερπουλ άλλαξαν αρκετά από το καλοκαίρι που ήρθα. Από την ιδιοκτησία της ομάδας μέχρι τον πάγκο. Έχω χάσει τη θέση μου στην ενδεκάδα, αλλά είμαι μαχητής και δεν θα σταματήσω να προσπαθώ και κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου».

Στην συνέχεια, ο Σέρβος παίκτης συμπλήρωσε: «Ο Μάρκο είναι σπουδαίος επιθετικός και το έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόμενος στα ευρωπαϊκά γήπεδα και στην Εθνική. Για τον Ντάρκο, είναι σημαντικό για μένα ότι βρίσκεται στον Ολυμπιακό και το ίδιο θα αισθάνονται και στην ομάδα. Για μένα προσωπικά είναι πολύ σημαντική η παρουσία του στον Ολυμπιακό. Είναι καλός φίλος».