Τις περιπτώσεις διάφορων παικτών από την ελληνική αγορά εξετάζει ο Παναθηναϊκός ενόψει καλοκαιριού.

Τις περιπτώσεις διάφορων παικτών από την ελληνική αγορά εξετάζει ο Παναθηναϊκός ενόψει καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θέλουν από τώρα να κινηθούν για την απόκτηση ορισμένων ποδοσφαιριστών, που θα κληθούν να δώσουν λύσεις τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στη μετεγγραφική λίστα των «πράσινων» φέρονται να βρίσκονται οι Ντουγκλάο και Αμπντούν από την Καβάλα, ο Γιώργος Γεωργιάδης από τον Πανσερραϊκό και ο Ίσμαελ Μπλάνκο από την ΑΕΚ.

Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» θέλουν μέσα στους επόμενους μήνες να τελειώσουν κάποιες μετεγγραφές, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να τρέξουν την τελευταία στιγμή για να αποκτήσουν κάποιον από αυτούς τους παίκτες. Η περίπτωση του Μπλάνκο μοιάζει αρκετά δύσκολη, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός φέρεται να βρίσκεται κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, θα εξεταστούν εκ νέου και οι περιπτώσεις των δανεικών παικτών της ομάδας, με τον Μαρσέλο Μάτος να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα, ως αντικαταστάτης του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από το «τριφύλλι».

Επίσης, στο θέμα των ανανεώσεων, ο Λουκάς Βύντρα θα έχει νέα επαφή με τη διοίκηση του «τριφυλλιού» για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του. Ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα, όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία με τη διοίκηση του «τριφυλλιού».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να προφυλάξει τον Σεμπαστιάν Λέτο για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα μείνει εκτός «μάχης» για το ματς με τον Εργοτέλη, όπως και ο Στέργος Μαρίνος, ο οποίος δεν προλαβαίνει το ματς με τους Κρητικούς.