Να παρουσιαστούν σοβαροί και αποφασισμένοι για νίκες και επίτευξη στόχων ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γόντικας. Τζόρβας και Καρνέζης τα φλουριά της πίτας.

Να παρουσιαστούν σοβαροί και αποφασισμένοι για νίκες και επίτευξη στόχων ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γόντικας. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» μίλησε στους «πράσινους» στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τους τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται σε μια κρίσιμη ιστορική καμπή, στην οποία όλοι θα πρέπει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Χαρακτηριστικά, ο Γόντικας τόνισε: «Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας του συλλόγου. Όλοι περιμένουν από εμάς να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Πρέπει να είμαστε σοβαροί από εδώ και στο εξής, γιατί αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα. Όλοι μας θα πρέπει να προσπαθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει και να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά παλεύοντας πάντα για τη νίκη. Θα πρέπει να παίζουμε συνέχεια για τη νίκη, με στόχο την τελική επιτυχία».

Για την ιστορία τα φλουριά της πρωτοχρονιάτικης πίτας κέρδισαν οι Αλέξανδρος Τζόβας και Ορέστης Καρνέζης, οι οποίοι πήραν μια κάμερα και μια παιχνιδομηχανή. Όπως ήταν φυσικό, οι δυο τερματοφύλακες του «τριφυλλιού» δέχτηκαν τα πειράγματα των συμπαικτών τους. Επίσης, το «παρών» στις εγκαταστάσεις της Παιανίας έδωσαν από τη Διοικούσα Επιτροπή οι Μαίρη Ζούλα Λουμβάρδου, Μάνος Μαυροκουλάκης, Γιώργος Σπηλιοτόπουλος, Παναγιώτης Δάβαρης και Λεωνίδας Πολέμης.