Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Κέβιν Μιραλάς. Ανεβάζει στροφές ο Ντουντού

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Κέβιν Μιραλάς. Ήδη, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς του παίκτη. Τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ προέβλεπε η συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και της γαλλικής ομάδας αλλά οι Πειραιώτες θα καταβάλουν 2,2 μετρητά, μέχρι τη Δευτέρα που εκπνέει η συμφωνία και το θέμα της παραμονής του Μιραλάς στο λιμάνι θα κλείσει οριστικά για τους «ερυθρολεύκους».

Στο μεταξύ, κανένα θέμα παραχώρησης του Μάρκο Πάντελιτς στη Βόλφσμπουργκ δεν υφίσταται στον Ολυμπιακό καθώς όπως τονίζουν οι “ερυθρόλευκοι” δεν παραχωρείται κανένας ποδοσφαιριστής, παρά το γεγονός πως δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ανέφεραν τα αντίθετα…

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης είχε την Πέμπτη συνάντηση τόσο με τον Σέρβο επιθετικό όσο και με τον Ούργκο Πάρντο. Ο κ. Μαρινάκης είπε στους δύο ποδοσφαιριστές να… αγνοήσουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την ομάδα να τους παραχωρεί. Στον μεν Πάρντο τόνισε ότι η ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένη από εκείνον και σύντομα θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς που έχει στο συμβόλαιό του ενώ στον δε Πάντελιτς είπε πως ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει στη Βόλσφμπουργκ, διαψεύδοντας παράλληλα τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τον Μεξικάνο γκολκίπερ, Οτσόα.