Θα το επαναλάβουμε: ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφική του δραστηριότητά στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Θα το επαναλάβουμε: ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφική του δραστηριότητά στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Το καλοκαίρι θα γίνουν οι επόμενες αλλαγές στο ρόστερ του.

Για τη θέση του τερματοφύλακα, ο Πάρντο και ο Ντεγκρά φαντάζουν ως το επικρατέστερο δίδυμο για τη νέα χρόνια, καθώς ο Νικοπολίδης θα κρεμάσει τα γάντια του. Με τον Οτσόα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού τονίζουν πως δεν έχουν ασχοληθεί. Παραδέχονται πως τους έχει προταθεί μόνο. Και τίποτα άλλο.

Ο δε Πάντελιτς δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Στον Πειραιά θα μείνει. Και ουδέποτε έφθασε στα γραφεία της πειραϊκής εταιρίας πρόταση της Βόλφσμπουργκ για την αγορά του.

Για τον Κώστα Φορτούνη, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν καταθέσει στον Αστέρα Τρίπολης συγκεκριμένη πρόταση. Απλώς στις αρχές της εβδομάδας, ο κ. Μαρινάκης εξέφρασε την επιθυμία του για την απόκτησή του. Ο Φορτούνης θα «ντυθεί» στα «ερυθρόλευκα» μόνο αν κινούνται σε λογικά πλαίσια οι απαιτήσεις του Αστέρα.

Οσο για τον Μιράλας, θα βρίσκεται στο Λιμάνι και μετά το καλοκαίρι, αφού σε λίγα 24ωρα οι «Πειραιώτες» θ’ αποκτήσουν απ’ τη Σεντ Ετιέν τα δικαιώματά του.

Νίκος Γαβαλάς