Την επιθυμία να κατακτήσει πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ματιές σε Γιοβάνοβιτς.

Όσους περισσότερους τίτλους θέλει να κατακτήσει ο Αριέλ Ιμπαγάσα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός μέσος των «ερυθρολεύκων» παραβρέθηκε σε εκδήλωση, όπου αποθεώθηκε από φιλάθλους της ομάδας και δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για την συμπαράστασή τους.

Ο Ιμπαγάσα τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλω να κερδίσω όσο περισσότερους τίτλους μπορώ με τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τον κόσμο. Είμαι συγκινημένος από την υποδοχή που μου επιφύλαξαν».

Από εκεί και πέρα, για το καλοκαίρι μεταφέρεται η περίπτωση του Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη λίστα των «ερυθρολεύκων», όμως η περίπτωσή του θα εξεταστεί στο τέλος της σεζόν. Ο Ολυμπιακός κρίνει πως δεν έχει ανάγκη ενίσχυσης στις πτέρυγες της επίθεσης τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφού στο ρόστερ του υπάρχουν ποδοσφαιριστές όπως οι Ριέρα, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης και Ζαϊρί, οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν στα άκρα, ενώ υπό προϋποθέσεις εκεί μπορούν να παίξουν και οι Μιραλάς και Φουστέρ.

Ο Ολυμπιακός έχει επικεντρώσει την προσοχή του στην εγχώρια αγορά, καθώς θέλει να τελειώσει άμεσα με τα θέματα των νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών, καθώς επίσης και με τον Ματίας Ντεγκρά. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης φαίνεται να είναι ο εκλεκτός για την αντικατάσταση του Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος αποχωρεί από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν. Η περίπτωση του Οτσόα φαίνεται πως πηγαίνει πίσω, ενώ οι υπόλοιπες μετεγγραφικές κινήσεις ενόψει καλοκαιριού, αναμένεται να επαναπροσδιοριστούν και μέσα στους επόμενους μήνες. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου, με τον Σάντσες να παραμένει στη λίστα.