Στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα τέθηκε ο Σεμπαστιάν Λέτο για το ματς απέναντι στον Εργοτέλη.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Εργοτέλη, συμπεριλήφθηκε ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς. Ο Λέτο αναμένεται να προφυλαχτεί για το ματς με τη ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να καθίσει στον πάγκο, στο ματς του ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ολοκληρώθηκε με προπόνηση την Παρασκευή, όπου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε τον Αργεντινό να προπονείται κανονικά. Ο Πορτογάλος τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, τους Μαρίνο, Γκαρσία, Φερνάντες, Πλεσί και Δημούτσο. Οι συγκεκριμένοι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής. Επίσης, εκτός έμειναν και οι τιμωρημένοι Σαριέγκι και Σπυρόπουλος. Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ταχύτητες. Οι Μαρίνος και Γκαρσία ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με 4-3-3 και τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια. Οι Μπουμσόνγκ και Καντέ θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας, με τους Ιωαννίδης και Βύντρα να καλύπτουν τα δυο άκρα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Νίνης, ενώ στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Χριστοδουλόπουλος, Γκοβού και Σισέ.