Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ίσως κάνει την επανεμφάνισή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Ντουντού.

Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ίσως κάνει την επανεμφάνισή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Ντουντού, ο οποίος μάλλον θα μείνει εκτός αποστολής εν όψει της αναμέτρησης με τον συνονόματο Ολυμπιακό στον Βόλο.

Στο μεταξύ, απουσίαζε από την προπόνηση ο Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο διεθνής Ούγγρος επιθετικός πήρε άδεια από τους «ερυθρολεύκους» προκειμένου να μεταβεί στη Μαγνησία και να συζητήσει με τη διοίκηση των νεοφώτιστων την προοπτική συνεργασίας. Ο παίκτης παραχωρήθηκε δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στους Βολιώτες.

Από εκεί και πέρα, κανονικά συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς της 20ης αγνωστικής του πρωταθλήματος. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε τους Μέλμπεργκ και Ντουντού να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε και έξτρα ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. 

Στο μςταξύ, ο Ουρτάδο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο με την προπόνηση που θα γίνει στις 15:00 και κατόπιν τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν για τον Βόλο.