Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί καλύτερος στο μέλλον εμφανίστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί καλύτερος στο μέλλον εμφανίστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε συνάντηση με τους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού την Παρασκευή στην Παιανία και αναφέρθηκε σε όλα τα σημαντικά θέματα του «τριφυλλιού», αποφεύγοντας να αναφερθεί στο θέμα των μετεγγραφών και του σχεδιασμού της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε για την πρώτη αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ και την ήττα 2-0: «Δε νομίζω πως το ροτέισον ευθύνεται για το αποτέλεσμα. Μπήκαν στην ομάδα ποδοσφαιριστές ισάξιοι με αυτούς που έμειναν εκτός. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και αν είχαμε καταφέρει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που είχαμε το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Το ματς με τον Πανιώνιο ήταν διαφορετικό. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καθόλου καλά».

Όσον αφορά στον Γκοβού, ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε: «Δεν τον χρησιμοποίησα στον αγώνα με την ΑΕΚ γιατί ήθελα να κάνει περισσότερες προπονήσεις και να παρουσιαστεί καλύτερος στην συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Γκοβού είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και έχει συμβόλαιο με την ομάδα. Όταν το κρίνω πως πρέπει να παίξει, θα παίξει. Πριν έρθω στην Ελλάδα είχα ακούσει πολλά για τη ζωή του συγκεκριμένου παίκτη. Έκλεισα τα αυτιά μου και προσπάθησα να διαπιστώσω τι συμβόλαιο. Δείχνει πλέον ότι είναι καλά και για αυτό παίζει στην ομάδα».

Στην συνέχεια ο Φερέιρα αναφέρθηκε στον Χριστοδουλόπουλο: «Δεν υπήρξε καμία συζήτηση μεταξύ μας για το σε ποια θέση θα αγωνίζεται ο παίκτης. Είναι νέος ποδοσφαιριστής και έχει πλούσιο ταλέντο. Πιστεύω πως μπορεί να παίξει τόσο από τα άκρα της επίθεσης, όσο και από τον άξονα».

Σχετικά με τις μετεγγραφές και τον προγραμματισμό του καλοκαιριού δήλωσε: «Για το καλοκαίρι δε γνωρίζω τίποτα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και έχω κάποιες ιδέες, τις οποίες προς το παρόν τις κρατάω στην άκρη. Μόνο αν δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί θα έρθει η επίτευξη των στόχων. Δε θέλω να αναφερθώ στο θέμα των μετεγγραφών. Είμαι ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχω και δουλεύουμε όλοι μαζί. Προσπαθούμε να μην επηρεαζόμαστε από τις φήμες, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Για να έρθει κάποιος στην ομάδα θα πρέπει να είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε ήδη. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα πολύ καλό ρόστερ, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ευρώπή».

Τέλος, για τον αγώνα με τον Εργοτέλη τόνισε: «Είμαστε ετοιμοπόλεμοι για το συγκεκριμένο ματς, αν και έχουμε προβλήματα. Θα πάμε μόνο για τη νίκη και για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχουμε ορθολογικό τρόπο ανάπτυξης και να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα των παικτών μας. Θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας, ο οποίος μας έλειψε από τα προηγούμενα παιχνίδια που ήμασταν τιμωρημένοι. Στο πρώτο ματς που επέστρεψε ο κόσμος (ΑΕΚ), θέλαμε τη νίκη για να τον ευχαριστήσουμε, όμως αυτό δεν έγινε. Θέλω στο ματς με τον Εργοτέλη να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις που κάναμε όταν αγωνιζόμασταν κεκλεισμένων των θυρών».