Ιδιαίτερη προσοχή στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου θέλει από τους παίκτες του ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ιδιαίτερη προσοχή στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου θέλει από τους παίκτες του ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως οι νεοφώτιστοι είναι μια επικίνδυνη ομάδα, η οποία έχει ήδη καταφέρει να πάρει αποτελέσματα από τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Βαλβέρδε μίλησε στην εφημερίδα «Γαύρος».

Ο Βάσκος τεχνικός δήλωσε αρχικά: «Να κερδίσουμε θέλουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, το ξέρουμε όλοι και το έχουμε πει και στους παίκτες. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μην ξεχνάτε ότι έχει κερδίσει και την ΑΕΚ δύο φορές και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ έχει φέρει ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αυτά τα αποτελέσματα λένε πολλά».

Στην συνέχεια, ο Βαλβέρδε τόνισε: «Είχα πει και πριν από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ κρίσιμη για εμάς. Πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε στην Τρίπολη και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και στον Βόλο. Γιατί αν τα καταφέρουμε θα έχουμε έξι παιχνίδια στην έδρα μας και άλλα τέσσερα εκτός έδρας και όλα θα είναι στα δικά μας χέρια. Δηλαδή, θα έχουμε δέκα παιχνίδια για να διατηρήσουμε τη διαφορά που έχουμε για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Είναι όλα στο χέρι μας».

Σχετικά με την κατάσταση του Ολυμπιακού, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε κάποιες απουσίες αλλά είμαστε καλά».

Τέλος, ο Βαλβέρδε τόνισε ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Αυτό είναι άλλο παιχνίδι και δεν μας απασχολεί τώρα. Από τη Δευτέρα θα το δούμε. Τώρα ασχολούμαστε μόνο με το πρωτάθλημα».