Σενάρια για Πεσέιρο

Νέα δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου στέλνουν τον Ζοσέ Πεσέιρο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για λογαριασμό του Άρη.

Νέα δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου στέλνουν τον Ζοσέ Πεσέιρο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για λογαριασμό του Άρη. Συγκεκριμένα, η «desportmedia.pt» τονίζει πως ο Άρης έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος όμως απάντησε αρνητικά. Όπως τονίζεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της λίστας των υποψήφιων αντικαταστατών του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον πάγκο των «κίτρινων».

Ο ίδιος ο Πεσέιρο τόνισε πως αυτή την στιγμή βρίσκεται σε διακοπές και πως δεν ασχολείται με τις φήμες. Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Δεν θέλω να σχολιάσω τις φήμες. Κάποια στιγμή είχε αναφερθεί πως και η Μπεσίκτας με θέλει αλλά είμαι ελεύθερος. Βρίσκομαι σε διακοπές και απολαμβάνω στιγμές με την οικογένεια μου. Μετά θα κοιτάξω το μέλλον μου».

Στόχος της διοίκησης του Άρη είναι να έχει τελειώσει το θέμα του νέου προπονητή, την επόμενη εβδομάδα. Ήδη, οι ιθύνοντες του Άρη μελετούν διάφορες περιπτώσεις τεχνικών από την ξένη αγορά και δεν αποκλείεται, μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώσουν τον προπονητή, που θα διαδεχτεί τον Κούπερ στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.