Πρώτη φορά για τον Κωνσταντινέα

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας θα βρεθεί την Κυριακή το απόγευμα (19:30) στη σέντρα του "Κλεάνθης Βικελίδης" για να διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ του Αρη και του ΠΑΟΚ.

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας θα βρεθεί την Κυριακή το απόγευμα (19:30) στη σέντρα του “Κλεάνθης Βικελίδης” για να διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ του Αρη και του ΠΑΟΚ. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Μεσσήνιος ρέφερι θα σφυρίξει στο ντέρμπι Θεσσαλονίκης, ενώ στο παρελθόν έχει οριστεί σε δύο παιχνίδια των δύο ομάδων.

Με τον Κωνσταντινέα διαιτητή, ο ΠΑΟΚ μετράει μία νίκη και μία ήττα με το ίδιο σκορ. Συγκεκριμένα ο δικέφαλος ηττήθηκε εκτός έδρας από το Λεβαδειακό με 2-0 (6/4/2008), ενώ επικράτησε μακριά από την Τούμπα της Λάρισας με 2-0 (13/5/2009).

Αντίθετα ο Αρης δεν έχει γνωρίσει ήττα με τον Μεσσήνιο διαιτητή. Στο ντέρμπι της πόλης είχε νικήσει τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο με 1-0 (31/1/2009) και εντός έδρας είχε παραχωρήσει ισοπαλία στον Πανιώνιο 1-1 (29/11/2009).

Τη φετινή σεζόν ο Κωνσταντινέας έχει σφυρίξει σε εννιά παιχνίδια με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο, καθώς πανηγύρισαν πέντε φορές. Δύο αγώνες έληξαν ισόπαλοι, ενώ στους άλλους δύο οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν το τρίποντο μακριά από το γήπεδο τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.