Παραιτήθηκε από τον Παναθηναϊκό ο Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος δεν άντεξε την έντονη κριτική που δέχεται.

Παραιτήθηκε από τον Παναθηναϊκό ο Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος δεν άντεξε την έντονη κριτική που δέχεται. Ο Πορτογάλος είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» το Σάββατο, στους οποίους υπέβαλε την παραίτηση του και η οποία έγινε αποδεκτή. Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το «διαζύγιο» των δυο πλευρών, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του.

Ο Φρέιτας είχε αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή το περασμένο καλοκαίρι και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άφιξη του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό, μετά την αποχώρηση του Νίκου Νιόπλια. Όπως φέρεται να τόνισε στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, δέχτηκε άδικη κριτική από μερίδα του Τύπου, η οποία κάνει λόγο για μηδενική προσφορά του Φρέιτας στον εφετινό Παναθηναϊκό.

Το Νovasports.gr και ο Νίκος Τζουάννης επικοινώνησε με τον Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. Όπως τόνισε, «προέχει το καλό της ομάδας και η αναμέτρηση με τον Εργοτέλη», ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί επισήμως, μετά το τέλος του αγώνα της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

*Η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού έχει “μίνι” συνεδρίαση στο Ολυμπιακό Στάδιο για το θέμα της παραίτησης του Κάρλος Φρέιτας απο τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Για οτιδήποτε νεότερο το Novasports.gr θα σας ενημερώνει…