Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ, καθώς Σεϊταρίδης και Μπουμσόνγκ έχουν ενοχλήσεις.
Ο Ζιλμπέρτο στη Nova

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ, καθώς Σεϊταρίδης και Μπουμσόνγκ έχουν ενοχλήσεις. Ο διεθνής Έλληνας μπακ αποχώρησε από την προπόνηση των «πράσινων» με χτύπημα στον δεξί αστράγαλο, όμως το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού» εμφανίζεται καθησυχαστικό. Ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τη Δευτέρα και θα τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ματς του ΟΑΚΑ. Από την άλλη πλευρά, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το ματς με την Ένωση.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε για μια ακόμα ημέρα τον Λουίς Γκαρσία να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και να είναι αμφίβολος για το ματς με την Ένωση. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν απέναντι στον Εργοτέλη για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα προέβλεπε ζέσταμα, ακολούθως έπαιξαν δίτερμα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ασκήσεις πάνω στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων.

Η προετοιμασία των «πράσινων» θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με τον Φερέιρα να υπολογίζει για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος και στους Σπυρόπουλο και Σαριέγκι, οι οποίοι έμειναν εκτός στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, λόγω τιμωριών. Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει στο βασικό σχήμα και τον Σεμπαστιάν Λέτο.