Καλή και η ισοπαλία…

Δώνης και Δερμιτζάκης παρουσιάστηκαν "ανακουφισμένοι" μετά τη "λευκή" ισοπαλία του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης.

“Ανακουφισμένοι” παρουσιάστηκαν οι Γιώργος Δώνης και Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη “λευκή” ισοπαλία του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο τεχνικός του Ατρόμητου παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν ήταν σε καλή μέρα και θα μπορούσε ακόμη και να χάσει το παιχνίδι, ενώ ο Δερμιτζάκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τόνισε ότι κάθε βαθμός εκτός έδρας είναι “χρυσός” στην προσπάθεια των Αρκάδων για την παραμονή.

“Διάθεση υπήρχε, αλλά δυστυχώς ήμασταν σε κακή μέρα. Είχαμε κακές επιλογές με συνέπεια να μην κάνουμε αυτό που έχουμε συνηθίσει. Είναι σημαντικό όταν έχεις τόσο κακή μέρα, χωρίς καλή μεσοεπιθετική λειτουργία να μη χάνεις γιατί ήταν πιθανό να χάσουμε. Ο Αστέρας μας έκανε πολλές αντεπιθέσεις. Ευτυχώς η αμυντική μας τετράδα ήταν πολύ καλή. Ετοιμαζόμαστε για να περάσουμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι σήμερα δεν πήγαμε καλά. Δεν είχαν οι παίκτες μας καλές επιλογές, αλλά αυτό δε μας ανησυχεί. Μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο”, είπε ο Γιώργος Δώνης.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης από την άλλη, εμφανίστηκε στάθηκε στο σωστό τακτικά παιχνίδι του Αστέρα, τονίζοντας ότι αυτός και οι παίκτες του είχαν διαβάσει τον τρόπο παιχνιδιού του Ατρόμητου και κατάφεραν να εγκλωβίσουν τα ατού του αντιπάλου.

“Ήμασταν διαβασμένοι. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στην τακτική. Δεν αφήσαμε τον Ατρόμητο να μας δημιουργήσει φάσεις και στην επιθετική τακτική πήγαμε καλά και δώσαμε χώρους, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βγούμε στην αντεπίθεση. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ό,τι παίρνεις εκτός έδρας είναι καλό. Εύχομαι καλή πορεία στον Ατρόμητο. Είμαστε σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος. Όλες οι ομάδες είναι καλές και κάνουν προσπάθεια για παραμονή. Θα κοιτάμε πρώτα την ομάδα μας. Να πάρουμε τα ματς στην έδρα μας και έπειτα αν μας βοηθήσουν και τα άλλα αποτελέσματα θα είναι ό,τι καλύτερο. Πρέπει να πάρουμε τα επόμενα ματς”.

Ο προπονητής του Αστέρα αναφέρθηκε και στα διάφορα σενάρια που ακούγονται στο μεταγραφικό παζάρι και έχουν να κάνουν με παίκτες της ομάδας της Τρίπολης, λέγοντας:

“Είναι σημαντικό για παίκτες της ομάδας μας να ενδιαφέρονται άλλες ομάδες. Ήδη τρία ονόματα παίζουν γερά στο μεταγραφικό παζάρι. Θεωρώ ότι οι παίκτες είναι επαγγελματίες. Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση μαζί με τη διοίκηση αλλά και τα παιδιά. Αύριο τελειώνουν οι μεταγραφές και από την Τρίτη θα υπάρχει ηρεμία. Από το καλοκαίρι ίσως να ασχολούνται περισσότερες ομάδες με αυτούς τους παίκτες. Με τον Πουλίδο έγινε μια συζήτηση και κατάλαβε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει για την ομάδα και τους στόχους της”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.