Προσπάθειες για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Κάρλος Φρέιτας στο εξωτερικό κάνει ο Παναθηναϊκός.

Προσπάθειες για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Κάρλος Φρέιτας στο εξωτερικό κάνει ο Παναθηναϊκός. Φαβορί ωστόσο για το πόστο του τεχνικού διευθυντή παραμένει ο Γιάννης Σαμαράς. Ο Φρέιτας αναμένεται τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ για να λύσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό. Μαζί του είναι πολύ πιθανό να φύγει και ο Πάολο Μενέσες, ο οποίος είναι συνεργάτης του στον τομέα του σκάουτινγκ. 

Από τα ξένα το όνομα του Τζιανλούκα Νάνι είναι αυτό που «παίζει» πιο δυνατά . Ο Ιταλός που ήταν και το καλοκαίρι υποψήφιος για το πόστο δουλεύει αυτή τη στιγμή στην Μπρέσια.  Το κασέ του ωστόσο, (παίρνει 500.000 ευρώ ετησίως), αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, αφού στην ΠΑΕ δεν υπάρχει ανάλογο μπάτζετ.

Ο Γιάννης Σαμαράς που έχει θέση στις ακαδημίες της ομάδας δεν έχει συζητήσει ακόμη με την ΠΑΕ. Οι διοικούντες επιθυμούν ο νέος τεχνικός διευθυντής να είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος. Για τον λόγο αυτό παίζουν οι υποψηφιότητες του Γιάσμινκο Βέλιτς και του Ίλια Ίβιτς.

Στο μεταξύ στη ρεβάνς της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο Κύπελλο είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει ο Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος  έχει κάποιες ενοχλήσεις στην γάμπα και η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη.  Απών από την αναμέτρηση αυτή θα είναι επίσης ο Λουίς Γκαρσία, όπως και ο Σεϊταρίδης, του οποίου γύρισε ο αστράγαλος.