“Δεν πτοούμαι από απειλές”

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Γεωργιάδη.
Γεωργιάδης: "Εξαιρετική η πρόταση της ΑΕΚ"

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού Πέτρος Θεοδωρίδης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Γιώργου Γεωργιάδη.Σαφείς αιχμές για τον Γιώργο Γεωργιάδη. «Δεν μπορεί να διαλέγει παιχνίδια ο κύριος Γεωργιάδης», είπε και αποκάλυψε πως “χθές είχαμε συνάντηση και του είπα πως αν παίζει έτσι δεν θα πάρει μεταγραφή».

Ο κ. Θεοδωρίδης μίλησε στον Sentra Fm. Είπε για τον Γεωργιάδη: “Να υποκύψω σε αυτά που δίνει η ΑΕΚ; Όχι δεν θα το κάνω. Υπάρχει πρόταση από την ΑΕΚ, αυτό τι θα πει όμως; Ο παίκτης θα πουληθεί 1.2 εκ. ευρώ και όχι σε αυτήν την περίοδο. Δεν μας ενδιαφέρει να χάσουμε παίκτες, αλλά να πάρουμε. Κάτι απειλές που ακούω για το αν θα πέσουμε ή θα κάνει χρήση κάποιου άρθρου δεν τις καταλαβαίνω. Ίσως και γι’ αυτό να μην γίνεται η μεταγραφή του…”

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού έχει πολλά παράπονα από τον 23χρονο ποδοσφαιριστή: “Κάποιοι παίκτες εδώ και 2-3 αγωνιστικές παίζουν για την πάρτη τους και όχι για τον Πανσερραϊκό. Έχουν το μυαλό τους αλλού και όχι στον στόχο μας που είναι η παραμονή. Φυσικά και αναφέρομαι και στον Γεωργιάδη που εδώ και δυο αγωνιστικές δεν δείχνει τίποτα. Παίζει μόνο για την πάρτη του και για να ξεχωρίσει. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα” δήλωσε. 

Αναφερόμενος στον αγώνα της παραμονής που δίνει ο Πανσερραϊκός ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε:”Είναι δέκα ματς, 30 βαθμοί. Με δυο νίκες και δυο ήττες όλα μπορούν να αλλάξουν”. Για τα δικά του λάθη είπε: “Τα προσωπικά λάθη έχουν να κάνουν με τις επιλογές του προπονητή στις μεταγραφές. Άλλα περιμέναμε και άλλα μας έδωσαν. Παρότι προέρχονται από καλά πρωταθλήματα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.