Μιχαλήτσιος: “Ήμασταν καλύτεροι…”

Ο Γιάννης Μιχαλήτσιος, αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κωνσταντινέα που βρήκε τον Αρη ισόπαλο χωρίς τέρματα με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στην κάμερα του Novasports.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσιος, αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κωνσταντινέα που βρήκε τον Αρη ισόπαλο χωρίς τέρματα με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στην κάμερα του Novasports, τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν καλύτερη, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε: «Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο το παιχνίδι όμως στο δεύτερο ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι. Κάναμε φάσεις αλλά αν δεν βάλεις γκολ στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζεις. Κάνανε τρομερή προσπάθεια τα παιδιά όμως δεν ήρθε η νίκη και αυτό είναι το ζητούμενο. Βελτίωση υπήρχε αλλά αν δεν έρθει και η νίκη δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος».

O Mιχαλήτσιος μίλησε για το ντεμπούτο του Καστίγιο. “Αν σκεφτούμε ότι έναν μήνα δεν έχει κάνει τίποτα και λάβουμε υπόψη τις λίγες μέρες που προπονείται, ναι έμεινα ευχαριστημένος”.

Ο Ρικάρντο Φατί έκανε λόγο για την ατυχία που είχε ο Άρης στο ντέρμπι. «Παίξαμε καλά, παρότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Τι να πω, πως είναι ατυχία; Η ομάδα έπαιξε καλά, αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Χρειαζόμασταν τους βαθμούς ειδικά μέσα στην έδρα μας. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και ανασταλτικά, αλλά μας έλλειψε το γκολ. Έχουμε χάσει πολύ έδαφος και θέλαμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να την πάρουμε. Η ατμόσφαιρα ήταν όπως πάντα εντυπωσιακή. Είναι εδώ για να μας στηρίζουν και το κάνουν πάντα» είπε.

Ο Πορτίγια, από την πλευρά του, μίλησε για άδικο αποτέλεσμα. «Η ομάδα είχε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε και πάλι να πετύχει κάποιο γκολ, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι. Δε θα έλεγα ότι υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στην επίθεση, που μπορούν να βάλουν πολλά γκολ. Εμείς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από την αντίπαλη ομάδα και πιστεύω ότι η νίκη θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα», δήλωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.