Ο Κάρλος Φρέιτας που αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, μίλησε στο Novasports.gr για την απόφαση του να φύγει από τους "πράσινους".
Λίγες ελπίδες για Μπουμσόνγκ
Χάνει Ατρόμητο
Ο Σισέ έχει νεύρα

Ο Κάρλος Φρέιτας μετά από λίγους μήνες αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πλέον αναζητά το νέο τεχνικό διευθυντή του συλλόγου. Ο Πορτογάλος βρέθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και συναντήθηκε με το Δημήτρη Γόντικα για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Φρέιτας αναμένεται να βρεθεί το απόγευμα στην Παιανία για να αποχαιρετίσει τους παίκτες. Σε ότι αφορά το διάδοχο του, ο Γιάννης Σαμαράς είναι το φαβορί, ωστόσο ο ίδιος αυτή την στιγμή δεν δείχνει θετικός να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο.

Το Novasports.gr επικοινώνησε με τον Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέλος αυτού του πρότζεκτ. Επίσης τη διοίκηση, τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο  για τη συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα.

Εύχομαι πραγματικά ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Φαίνεται ότι ήρθα στο σωστό κλαμπ τη λάθος στιγμή. Ηταν αδύνατο να συνεχίσω κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ηταν καθαρά προσωπική μου απόφαση, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ. Η ομάδα είναι δυνατή. Εχει πολύ καλό ρόστερ και μπορεί να πάνε όλα καλά αρκεί να ανεβούν όλοι στο ίδιο καράβι, να πλεύσουν μαζί και να δημιουργήσουν μία καλή ατμόσφαιρα”.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μην έχει καλές σχέσεις με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, είπε: “Όλα είναι ψέματα. Η απόφαση ήταν καθαρά προσωπική”.

Για τον Φερέιρα, ο οποίος ήταν προσωπική του επιλογή, είπε: “Ο Φερέιρα είναι έμπειρος προπονητής και μπορεί να διαχειριστεί οποιαδήποτε κατάσταση. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στις επιτυχίες”.

Ο Φρέιτας δεν θέλησε να μιλήσει για το μέλλον τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Τα μόνα σχέδια που κάνω είναι να μαζέψω τα πράγματα μου και να επιστρέψω στο σπίτι μου στην Πορτογαλία.. Δεν θέλω να κάνω μελλοντικά σχέδια, θα δούμε τι θα γίνει”.